Witaj w serwisie nwo!

Serwis nwo powstał z myślą o ludziach poszukujących prawdy o otaczającym nas świecie.

Jeśli podobnie jak my masz już dość ciągłych kłamstw, interesujesz się poruszaną w naszym portalu tematyką, posiadasz informacje którymi chciałbyś się podzielić lub piszesz artykuły tematyczne - zarejestruj się! Rejestracja zajmie ci tylko chwilę dając dostęp do wielu dodatkowych możliwości.

Logowanie
Nie pamiętasz hasła?
Zarejestruj się!

Newsy z sieci

Zadziwiające mrożone cytryny

Owoce drzewa cytrynowego działają 10000 razy lepiej [no, zapewne wiele razy... MD] niż Adriamycyna -lek używany przy chemoterapii, powodujący tylkozwolnienie wzrostu komórek nowotworowych. Co jest jeszcze bardziej zdumiewające, ten typ terapii, cytryna zwalcza tylko złośliwe komórki rak...

Wielu zawodowców w restauracjach i miejscach żywienia zbiorowego używa lub konsumuje całą cytrynę i nic z niej nie  wyrzuca. 

Jak zużywać całą cytrynę bez wyrzucania  czegokolwiek?


To proste. Włóż całą umytą cytrynę do zamrażalnika swojej lodówki.

Kiedy  jest ona już zamrożona, weź tarkę i utrzyj na niej całą cytrynę (nie obieraj skórki) i posyp tą utartą masą  swoje jedzenie(sałatkę, lody, zupę, dania rybne, mięsne, sosy, whisky, wino -lista dań jest niekończąca się).

Całe  jedzenie zyska niespodziewanie cudowny smak, którego nigdy wcześniej nie doświadczyłaś. Wcześniej myślałaś tylko o soku z cytryny i witaminie C. Nigdy więcej!

Co jest główną zaletą w jedzeniu całej cytryny, inna niż zapobieganie wyrzucaniu jej niezużytej części i dodawaniu smaku swoim posiłkom? Cóż, jak widzisz, skórka cytryny zawiera 5 do 10 razy więcej witamin niż sok z cytryny. I tak właśnie to wyrzucałaś.

Ale od teraz wykonując tę prostą procedurę z mrożeniem całej cytryny, ucieraniem jej i dodawaniem tego do swojego jedzenia czy picia, możesz spożywać wszystkie odżywcze składniki i być zdrowsza.

Dobre jest także to, że skórka z cytryny to zdrowe i odmładzające pożywienie zwalczające także wszystkie toksyczne elementy w twoim ciele.

Tak więc włóż swoją umytą cytrynę do zamrażalnika i dodawaj do jedzenia codziennie. To klucz, aby twoje jedzenie było smaczniejsze, a ty żebyś żyła dłużej i była zdrowsza. Taki jest sekret cytryny.

Lepiej późno niż wcale.

Cytryna (Citrus) jest cudownym produktem zwalczającym komórki rakowe.

Jest  10000 razy [no, zapewne wiele razy... MD] silniejsza niż chemoterapia. Dlaczego o tym nie wiedzieliśmy? ...bo wielkie firmy farmaceutyczne i laboratoria są zainteresowane wytwarzaniem sztucznych produktów co przynosi im wielkie zyski. Teraz możesz pomóc przyjaciołom poprzez poinformowanie ich o korzystnym wpływie cytryny i jej soku na zapobieganiu chorobom. To wybornie smakuje, jest miłe i nie ma skutków ubocznych jak chemoterapia. Jak wielu ludzi umarło ponieważ jest to pilnie strzeżona tajemnica w celu nie narażenia na niebezpieczeństwo milionowych zysków wielkich korporacji.


Jak wiesz jest wiele gatunków drzew cytrusowych  rodzących cytryny i lemonki. Możesz je zjadać na wiele sposobów, sok, miąższ, skórkę, robić drinki i ma to wszystko wiele zalet z których najważniejsze to jakie wywiera na torbiele i nowotwory. To drzewo to udowodniony dostarczyciel lekarstwa na raka.

Jest  także znane jako zwalczający drobnoustroje, zakażenia bakteriami oraz grzybami. Jest skutecznym środkiem przeciwko ludzkim pasożytom i robakom. Reguluje też ciśnienie krwi kiedy jest ono za wysokie oraz działa jako środek przeciw depresjom, stresom czy zaburzeniom nerwowym.

Źródło tych  informacji jest fascynujące: to wyszło od jednego z największych producentów leków, który po 20 latach badań laboratoryjnych prowadzonych od 1970 roku udowodnił i ujawnił, że cytryna zabija komórki nowotworowe w przypadku 12 rodzajów nowotworów jak; nowotwory jelita, piersi, prostaty, płuc i  trzustki.

Owoce drzewa cytrynowego działają 10000 razy lepiej [no, zapewne wiele razy... MD] niż  Adriamycyna -lek używany przy chemoterapii, powodujący tylko zwolnienie wzrostu komórek nowotworowych. Co jest jeszcze bardziej zdumiewające, ten typ terapii, cytryna zwalcza tylko złośliwe komórki rakowe i nie powoduje żadnych skutków ubocznych dla normalnych komórek organizmu.

Tak więc umyj dobrze cytrynę, zamroź ją i utrzyj na tarce. Twoje całe ciało podziękuje ci za to i będzie cię kochać. Całe życie się uczymy.

Buziaczki cytrynkowe, kwaśne, ale jakie zdrowe

Źródło: Strona Mirosława Dakowskiego

Proroczy obrazek The Economist o upadku systemu amerykańskiego Intelektualna ła...
Zamazana historia Ziemi w operacjach fałszywej flagi Ole Dammegard, niezwykle dob...
Szef Apple pokazał iPhone’a na obrazie z XVII wieku Szef amerykańskiej ...
9/11 – trzecie dno Świat zmienił się nie do poznania od czasu ataku n...
Królowa brytyjska ucieknie z Anglii?
KaEl (30 / 09 / 2012)
0

A co z pestycydami zawartymi w skórce?

Odpowiedz
Admin (30 / 09 / 2012)
0

A co z pestycydami zawartymi w skórce?

Co tu dużo gadać, cytrynami z supermarketów wolałbym potraw nie posypywać :) Patrzcie na to:

 

http://zdrowa-dieta.zanetapawlik.pl/roslinki-ze-supermarketu-a-ekologiczne/

 

Odpowiedz
Vandhaal (30 / 09 / 2012)
0

"Źródło tych  informacji jest fascynujące: to wyszło od jednego z największych producentów leków, który po 20 latach badań laboratoryjnych prowadzonych od 1970 roku udowodnił i ujawnił, że cytryna zabija komórki nowotworowe w przypadku 12 rodzajów nowotworów jak; nowotwory jelita, piersi, prostaty, płuc i  trzustki."

 

Mozna wiedziec jaka to firma farmaceutyczna?

Odpowiedz
Admin (30 / 09 / 2012)
0

Tu nie chodzi o firmę farmaceutyczną, a o Linusa Paulinga, który w 1970 opublikował książkę "Witamina C i przeziębienia".

 

W 1970 roku opublikowana została moja książka "Witamina C i przeziębienia". Podjęto wówczas wiele badań klinicznych, które polegały na podawaniu 1g witaminy osobom w różnym wieku przez 6-12 tygodni. Z 38 opublikowanych prac aż 37 potwierdziło korzystne działanie witaminy. Osoby przyjmujące ją znacznie rzadziej zapadały na choroby grypopodobne niż ci, którzy przyjmowali placebo.

Niektóre z tych badań prowadzone były w niewłaściwy sposób. Osobom skarżącym się na przeziębienie podawano np. 3g witaminy przez 3 dni i przerywano kurację. Nie zauważono wówczas pozytywnego wpływu leku. Kurację jednak należało prowadzić dłużej.

Twierdzenie, iż duże dawki witaminy C nie mają wpływu na choroby przeziębieniowe i wiele innych jest obecnie nie do utrzymania. Podtrzymuję swoją tezę, iż wszyscy powinni regularnie przyjmować tę witaminę. W chwili zaś, gdy pojawią się pierwsze symptomy choroby, należy zażyć 1g tej substancji, a następnie ponawiać tę dawkę co godzinę, aż do ustąpienia choroby.

 

http://www.biosila.pl/content/view/742/302/

Odpowiedz
Vandhaal (01 / 10 / 2012)
0

ok dzieki za odpowiedz

Odpowiedz
Efka (16 / 10 / 2012)
0

Nie należy także zapominać o owocach rokitnika.Uśmiech

Odpowiedz
Karo (25 / 10 / 2012)
0

wszystko ok ale mrozone produkty zawieraja znacznie mniej wit C niz niemrozone, robiono na ten temat badania.

Odpowiedz
Barbanera (08 / 11 / 2012)
0

Najważniejsze by cytryna była przed zamrożeniem świeża i pachnąca, a nie zleżała i miękka!

Odpowiedz
Beekeeper (09 / 12 / 2012)
0

To może utrzeć/posiekać surową cytrynę i zalać naturalnym miodem pszczelim(z lokalnej małej psieki i od zaufanego pszczelarza).Taką miksturę/macerat można przechowywać w słoiku w tep 4 stponi np: w ldówce. Problem tylko gdzie kupić Bio-cyryny, a i prawdziwego miod nie ma w sklepach. Jak patrze na te "surogaty" miodu w marketach to się zastanawiam, czy cała braża spożywcza wciska nam takie gó..no, czy tylko rolewnicy i mieszacze "miodów" z kajów UE i spoza UE...???

Odpowiedz
Komentuj przez FB